Advertisement
НОВИНИ

След 6 години борба за живот Митко от Смолян дочака одобрение за трансплантация на сърце

Димитър Костов от Смолян живее втори живот с „изкуствено сърце“, което му бе поставено през 2017 г. в болница „Света Екатерина“. За да да дочака трансплантация. Срокът на годност на това „сърце“ изтече, но свикналият да се бори 46-годишен мъж не се предаде.

„На 16 май 2023 дойде щастливата за мен вест – НЗОК издаде заповед, с която ще ми бъдат отпуснати средства за трансплантация на ново сърце. Дават ми нов шанс за живот.“ – сподели той в профила си в социалните мрежи.

За да стигне до болницата в Сан Диего (САЩ), където ще му бъде направена трансплантацията, за задължителния престой там минимум година и половина, на Димитър ще са му нужни още средства, които, за съжаление, той няма.

Който желае да подкрепи Митко, може да го направи по един от следните начини:
– с банков превод към дарителска сметка IBAN BG35 CECB 9790 1042 8159 01 в банка ЦКБ – клон Смолян
– с превод към PayPal сметка свързана с е-мейл dimitar.kostov.sm2023@gmail.com
– с превод към Revolut сметка 4165 9806 1224 9940

Днес Димитър Костов бе сред смолянчани, които се срещнаха с най-известния учител у нас – Теодосий Теодосиев, дошъл да говори за естествен, изкуствен и други видове интелект.

Митко винаги се е вълнувал от обществените дела и бъдещето на Смолян. Нека да покажем добротата си и да му дадем шанс да заживее нормален живот!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!