Образование

Шеф-готвачи и деца приготвиха вкусни десерти за мама (видео)

Над 50 деца от Смолян се включиха в приготвянето на „десерта за мама“. В навечерието на Международния ден на жената – 8 март, в Българо-германския център шеф-готвачи и малчугани творяха вкусотии. В истински празник се превърна поредната инициатива на „Шефс клуб – Смолян“. Майки и татковци, баби и дядовци, наблюдаваха с интерес и умиление децата, които със завидна сръчност майсторяха десертите.

„Идеята възникна още миналата година със създаването на „Шефс клуб – Смолян“. Решихме, че трябва да има повече изяви с деца и млади хора. Нашето желание към професията доведе до това събитие за втори път. децата са креативни, правят нещата хубаво, бързо схващат. Дори ние има какво да научим от тях“, каза председателят на клуба Димитър Паскалев, който е търговски представител на фирма „Брадърс Комерс“.

Миналата година надсловът беше „Осмомартенска закуска за мама“, а сега събитието е озаглавено „Осмомартенски десерт за мама“. „С това искаме да покажем, че не само сандвичи могат да правят децата, а и десерти – красиви, хубави, вкусни“, допълни Паскалев.

Посланието на клуба от Смолян към подрастващите е да пренесат любовта на мама към кулинарното изкуство.

 

Последвай ни и в нашия канал в Youtube, където те очакват над 100 видеоклипа – новини, репортажи и видеозаписи от събития! Абонирай се и ще получиш известие, когато излъчваме на живо!

Advertisement
Абонамент за видео канала на "Отзвук" в Youtube. Безплатно е! Очакват ви над 100 видеа!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close
Close
Close