Advertisement
СпортНОВИНИ

Състезание по летен биатлон за купа „Ростер“ провеждат в Чепеларе

В продължение на три дни Чепеларе ще бъде домакин на състезания по летен биатлон от 25 до 27 август вкл. Състезателите ще се надпреварват за купа „Ростер“ в две дисциплини – спринт и индивидуално. Биатлонистите са разпределени в две възрастови групи: момчета и момичета младша възраст; момчета и момичета.

В петък ще се проведе официалната тренировка. Състезанията в дисциплина „Спринт“ започват в събота, в парка на хотел „Борика“ – гр. Чепеларе с прострелка от 9:00 до 9:30 часа, а официалният старт ще бъде даден в 9:40 часа.

След стартовете ще се проведе демонстрация на стрелба с лазерно оръжие и състезание за родители и треньори. Всички желаещи ще имат възможността да опитат да стрелят с безопасното лазерно оръжие за биатлон.

От 18:00 часа ще се състои награждаването на площад „Олимпийски“ в центъра на гр. Чепеларе.
В неделя, 27-и август продължават състезанията за купа „Ростер“ в дисциплина „Индивидуално“ в парка на хотел „Борика“ – гр. Чепеларе с прострелка от 9:00 до 9:30 часа, като официалният старт отново ще бъде даден в 9:40 часа.

Награждаването за дисциплина „Индивидуално“ ще се състои веднага след приключване на състезанията в двете възрастови групи, от 13:30 часа в парка на хотел „Борика“.

Организатор на състезанието е Спортен клуб „Рожен-Чепеларе 2016“. Съорганизатор е Община Чепеларе, а спонсор на състезанието е „Ростер“ ООД с управител Росен Терзиев

Отборите, които ще вземат участие в състезанията по летен биатлон за купа „Ростер“ в град Чепеларе са: СК „Рожен-Чепеларе 2016“, Сапарева баня, Аякс -Троян, Амбарица – Троян, Банско, Боровец, Рилски спортист (Самоков), СК „Ихтиман Бодрово“ и Спортен клуб по биатлон и ски „Мартели“ (Пловдив).

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!