НОВИНИ

Съпругата на д-р Васим Мохаммед: Спирачките му отказаха

„Спирачките му отказаха.“ Така съпругата на д-р Васим Мохаммед Силвана Горова – Мохаммед обясни в имейл до „Отзвук“ катастрофата в петък в село Грохотно, при която лек автомобил „Мерцедес“, управляван от съпруга й, се забил в къща в селото и отнесъл кош за боклук.

Според първоначалната информация в скута си лекарят возел детето си, а до него била жена му Силвана, която искала да скочи в движение от колата. След като се ударил в къщата, д-р Мохаммед не слязъл от колата, и въпреки че гумите били спукани, а джантите – изкривени, той продължил по пътя. Колата спряла в края на селото.

„Беше ужасно, за малко не удари децата и жените. Едва взех детето от ръцете му. Лекар е, а тръгнал да кара с бясна скорост в населени места. Може да си имат семейни разправии, но това не го оневинява, щеше да убие сума народ. Такъв лабилен лекар не трябва да е при нас“, гневяха се жители на Грохотно. Хората се притесняват случаят да не се „покрие“ и изпратиха снимки на катастрофиралата кола в редакцията на в. „Отзвук“.

Искам да питам защо сте публикували такава лъжа за мъжа ми относно случилото се в петък, пише Силвана Горова. „Из извиках за помощ, за да спре колата, отворих вратата, защото другата страна не се отваряше. Детето беше отзад, но дойде отпред, когато се уплаши“ – обяснява в писмото си тя.

Advertisement
Back to top button
Close
Close
Close