НОВИНИ

С хеликоптер транспортираха шефа на „Лев инс“ в Смолян с шест счупени ребра

С медицински хеликоптер транспортираха шефа на „Лев инс“ в Смолян Николай Келевски. Вертолетът кацна по обяд на стадиона на Стария център. Николай Келевски пострадал в събота при езда на кон в района на Враца. Той е с шест счупени ребра. Тази сутрин е изписан от болница в София. За по-бързо и безболезнено пътуване се възползвал от застраховката си „Активна грижа“, която включва и транспортиране със специализиран въздушен транспорт.

„Пътуването от София до Смолян продължи 45-50 минути. Този транспорт е най-щадящ за транспортиране на болни. Благодарение на услугата „Активна грижа“ аз съм вече в родния си град. Застраховката се предлага повече от две години и съветвам всеки, който не я е направил, да намери начин да се свърже с офисите на „Лев инс“ и да я направи. Моят случай е безобиден, но сме имали много по-тежки случаи, които са животоспасяващи“, каза след кацането Николай Келевски.

Застраховката „Активна грижа“ осигурява въздушен и наземен транспортен асистанс и оказване на първа долекарска помощ. Медицинският хеликоптер на „Лев Инс“ е достъпен за помощ на всички български граждани, като условието за ползването му е сключване на застраховка в размер на около 35 лв. за цяла година. Целта му е да бъде в полза на спасяването на човешки животи.

Хеликоптерът е оборудван с всичко необходимо, което позволява транспортирането до най-близкото лечебно заведение. Има и лебедка, която да поеме болният или пострадалият от труднодостъпни райони.

 

Advertisement
Back to top button
Close
Close