Advertisement
НА ФОКУСНОВИНИ

С автошоу „Колите в Смолян“ събраха над 11 500 лв. за двегодишната Кристин

„Колите в Смолян“, с главни организатори Диан Кинанев и Любомир Гайдаров, отново отвориха сърцата си за поредната благотворителна кауза. Този път събитието бе организирано на полигона в Полковник Серафимово в помощ на 2-годишната Кристин, която очаква трансплантация на сърце в Индия. На автошоуто, което се проведе в неделя (11.06), участници и гости събраха и преведоха по дарителската сметка сумата от 11 529,57 лв.

Организаторите изказаха благодарност на всички присъствали на благотворителното събитие. „За пореден път доказахме, че родопчани сме хора с огромни сърца и в рамките на няколко часа беше събрана тази огромна, за пореден път, сума! Припомняме, че само преди два месеца, същата сума беше събрана за Любчо, който вече е в Смолян и се радва на по пълноценен начин на живот! Благодарим на всички гости на събитието, а специални благодарности отправяме на всички участвали в забавлението и огранизирането на събитието: Dragan Dulgerov, Димитър Стайков, Aleksi Chonev, RU SI, Pavel Kadev, Dinko Kutsov, Lyuboslav Damianov, Йордан Г. Василев, Stanimir Topchiev, Тодор Мелемов, Петър Келешев.
Молим се за Кристин всичко да мине успешно и я очакваме да се завърне усмихната в Смолян!“ – пише в страницата на „Колите в Смолян“ във Фейсбук.

За тези от Вас които искат да помогнат по банков път:
Банка: UniCredit Bulbank
IBAN: BG73UNCR70001524812469
BIC: UNCRBGSF
Получател: Иванжелина Терзиева
Основание: Дарение за Кристин Терзиева

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!