Advertisement
ЗАКОН И РЕДНОВИНИ

Разкриха разбивачите на четири автомобила и една кражба за седмица в Девин

Криминалисти от РУ – Девин установиха извършителите на четири случая на повреждане на автомобили и една кражба – на портмоне съз зънчителна сума в него, банкови карти и други вещи от автомобил.

На 30 юли в Девин на ул. “Детелина“ № 14, неизвестни счупили стъклото на предната дясна врата на „Митсубиши спейс стар“. На следващия ден пък е постъпил сигнал, за още два потрошени автомобила в Девин – на ул.“Васил Левски“ № 3 и на паркинга на ПГЕ „А. С. Попов“. Този път са счупени стъклото на предната дясна врата на „Рено Лагуна“ и стъклото на предната лява врата на „Фиат Крома“. По всички случаи са образувани досъдебни производства и са проведени разследвания. В резултат на извършените оперативно издирвателни мероприятия, органите на реда установили, че евентуални извършители на посегателствата са трима младежи от гр. Девин, съответно един 18-годишен, един на 19 години и един 23-годишен.

На 7-ми август пък е получен сигнал, че в гр. Девин на ул. “Васил Левски“ № 47 е счупено стъклото на предната дясна врата на „Митсубиши Аутлендър“. Същият ден е почлучен и още един сигнал – че отново в гр. Девин на ул. „Шипка“, неизвестни лица, след като счупили стъклото на предната дясна врата на „Хонда ЦРВ“, откраднали от автомобила портмоне със сумата от около 1000 лв., банкови карти и други вещи.

По случаите са образувани досъдебни производства и е проведено разследване. В резултат разследващите органи бързо разкрили, че евентуални извършители са двама от същите младежи, съответно 23-годишният и 19-годишният – и двамата от гр.Девин.
Работата по случаите продължава.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!