Advertisement
ОБЯВИ

Работа в Англия, почистване на частни домове в Лондон, £10.00 на час

Фирма за почистване на частни домове в Лондон ще проведе интервю на 04-ти Април (събота) от 10.30 ч. в гр. Пловдив.

Одобрените кандидати ще бъдат поканени на работа през предстоящата година, като ще им бъде осигурено посрещане от летището, ще им бъде оказана помощ помощ в изготвянето на документи за работа и намиране на квартира.

Заплащането е £10.00 на час, което е по-високо от останалите фирми за почистване, а условията на работа са изключително добри, което дава на жените, с които работим, стабилен доход и спокойствие.

Името на фирмата е Efficient Cleaning London Ltd и съветваме кандидатите да се запознаят онлайн с нея. Класирани сме като една от 3-те най-добри фирми в района, в който работим за последните няколко години.

Website: www.efficient-cleaninglondon.co.uk

За да ви запишем за интервю, моля първо изпратете ваша актуална снимка с информация за вас на Whatsapp или Viber тел.: 00447 885 607 658.
Като информация, моля напишете вашето име, възраст, къде живеете и какво сте работили през последните 3-4 години и за какъв период от време искате да работите в чужбина. Не е нужнен английски, но се изисва да разполагате с телефон с интернет, за да може да ползвате навигация. Ще бъде предоставено обучение за самата работа и как да се пътува. Ние ще върнем обаждане на подходящите кандидати и ще ви изпратим адреса, на който ще се проведе интервюто.
Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button