Advertisement
НОВИНИ

Прием по специалност „Информационно и компютърно инженерство с мениджмънт“ обяви Физико-технологничният факултет в Смолян

Физико-технологничният факултет към ПУ „Паисий Хилендарски“ обявява прием по специалност „Информационно и компютърно инженерство с мениджмънт“. Тя е фокусирана върху подготовката на студенти, които да получат знания и умения в областта на бързоразвиващите се информационни и компютърни технологии и дейности, ориентирани към управлението на бизнеса.

Целта на бакалавърската програма „Информационно и компютърно инженерство с мениджмънт“ е да бъдат обучени инженерни кадри, които да могат да работят като експерти по управление на информацията, системни администратори, експерти логистика на инженерингови фирми, консултантски компании и фирми, специализирани във внедряване на информационните технологии.

В обучението по специалността се прилагат разнообразие от методи и подходи, които включват мултимедийно представяне на лекционния материал, онлайн подкрепящо съдържание, дискусии, работа в екипи, решаване на казуси, обучение в интернет базирана среда DIPSEIL, фирми и др. „Това е актуална специалност, която съответства на изискванията на пазара на труда в областта на информационните, компютърните науки и мениджмънта“, убеден е проф. д-р Слави Любомиров, заместник декан на Факултета.

Подробна информация може да се намери на линк https://uni-plovdiv.bg/pages/index/2507/ или на място в сградата на Факултета в гр. Смолян, ул. „Полк. Дичо Петров“ 28.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!