Местни избори '2019

Предизборната кампания на НФСБ стартира от „Родопската Шипка”

Началото на своята предизборна кампания за местния вот, патриотите от Националния фронт за спасение на България (НФСБ) бе дадено на 4 октомври 2019 г. на връх Средногорец, останал в народната памет като „Родопската Шипка”.

С националното знаме и родопска гайда, към паметника се отправиха членовете на предизборния щаб, кандидатът за кмет на община Смолян и кандидатите за общински съветници, членове на партията и симпатизанти.

Към участниците в тържеството се обърна с пламенно слово Владимир Гърбелов, кандидат за кмет на община Смолян. В него той говори за безпримерния героизъм на 21-ви Средногорски полк преди 107 години, донесъл на върха на щиковете си свободата на родопчани. Гърбелов подчерта символния момент, че в навечерието на честванията на Освобождението на Родопите от турско робство на това свято място стартира предизборната кампания на патриотите от НФСБ.

От името на общинското и областното ръководство на партията бяха поднесени цветя пред паметника-костница, като преди това кандидатите за съветници изчистиха старите венци и изсъхнали букети, останали още от 3 март, загрозяващи лицето на монумента.

След поклонението Владимир Гърбелов представи листата и пожела успех на кампанията, заявявайки, че на избирателите им е омръзнало проточилото се цяло десетилетие статуктво и на предстоящия вот на 27 октомври, те ще потърсят своите волеизразители в новите „неопетнени” партии и техните представители.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement
Back to top button
Close
Close