ПОЗДРАВЛЕНИЯ АРХИВ

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ ДЕНЯ НА ОСВОБОЖДЕНИЕТО НА БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ НА ОБЛАСТ СМОЛЯН,

Днес, 143 години след постигане на идеала Свободна България, нека отдадем почит към предците ни, които страдаха и се опълчваха на османското подтисничество, проливаха кръвта си, за да съхранят рода ни и да възстановят Българската държава през 1878 година! Нека чрез делата си потвърждаваме значимостта на саможертвата им, без която нямаше да имаме своя Родина!

Нашият народ е преодолял много предизвикателства в историята си, благодарение на силния дух, стремежа си към обединение и просвещение! Уверен съм, че ние носим в себе си добродетелите на нашите деди, съхранили сме народните ценности, на които да се уповаваме в трудни времена! Пандемията ни изправи пред редица нови и непознати изпитания, но щом българщината устоя петвековно иго и не се сломи, то и сега с търпение, със солидарност помежду ни, ще запазим живота и здравето на нацията си! От нас зависи с колко усилия ще преминем през тази здравна криза и колко дълго ще се възстановяваме от последствията, които тя нанесе върху духовното и икономическото ни развитие!

В навечерието на 3-ти март – Националния празник на България, приемете моите поздравления и пожелания за здраве и благоденствие!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ, областен управител на област Смолян

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!
Close
Back to top button
Close