ГОРУБСО

Поздравление на кмета на община Мадан по повод 70-годишнината на „ГОРУБСО“

Сърдечно поздравявам всички, свързани с рудодобива в нашата община, по повод 70-годишнината от създаването и дейността на минното предприятие „ГОРУБСО“!

В периода от основаването на 01.07.1950 г. до сега дружеството продължава да се утвърждава като едно от водещите предприятия и авторитет в областта на рудодобива. И вече седем десетилетия редица поколения продължават да работят ежедневно за запазването и развитието на основния поминък в общината ни!

Вложените труд и усилия през всички тези години, както и високият професионализъм, са залог за успешна и плодотворна дейност.

Поднасям своето уважение към всички, допринесли за развитието на рудодобива, за неуморните им усилия, отговорността и риска, с които изпълняват своите задължения.

Специално изразявам и своето уважение и огромна благодарност към собствениците и хората, които в един от най-трудните моменти протегнаха ръка за спасяване на дружеството, и вече години наред смело инвестират сили и средства във внедряването на изцяло нов минен модел, посредством внедряване на  съвременна техника за механизация и автоматизация на рудодобива!

Благодарение на техните инвестиции, рудодобивът в нашата община продължава да се развива и да дава хляб и препитание на стотици семейства.

Нека с грижовност и професионализъм всички заедно да съхраняваме, опазваме и разширяваме развитието на нашият основен поминък и  безценен дар от природата! Бъдете здрави!

Честит празник!

С уважение,
Фахри Молайсенов, кмет на община Мадан

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close