Advertisement
Инциденти

Повече от месец издирват безследно изчезнал златоградчанин

Повече от месец полиция и местно население издирва изчезналият безследно 73-годишен Асен Цанков Анджеров от Златоград. Мъжът е в неизвестност от 10 ноември ноември, когато към 13,00 часа тръгнал към вилата си в местността Баларитска река.

След подаване на сигнал от близките се проведе мащабна издирвателна акция. Над сто души – полицаи, гранични полицаи, горски, общински служители и местно население, обхождаха районите около Златоград, Неделино, село Пресока, както и гористи и речни места в района. В търсенето бяха включени дрон и следови кучета на „Гранична полиция“, но от мъжа не са били намерени следи.

Асен Анджеров е висок около 165 см., с нормално телосложение. В деня на изчезването си е бил облечен с черен анцуг, червено горнище с черни ръкави и черна тениска, носи сива шапка. Придвижва се с помощта на бастун. Страда от заболявания.

Мъжът е обявен за общодържавно издирване.
Умоляват се гражданите, които могат да дадат информация за местонахождението на издирваното лице, да се обадят на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!