Advertisement
ОБЯВИ

Покана за последен информационен ден – препоръки към местната администрация в Чепеларе

Във връзка с изпълнението на проект Повишаване осведомеността на гражданското общество и бизнеса относно форми за пряко участие в политики и законодателство на местно ниво в Община Чепеларе“, Сдружение „Институт за общностно развитие“ и Община Чепеларе, Ви уведомяват, че предстои провеждането на последния информационен ден за презентиране на препоръки към общинска администрация Чепеларе за повишаване и стимулиране на гражданското участие и това не бизнеса и НПО в процесите по формулиране, преформулиране на местните политики, тяхното изпълнение и мониторинг.

Информационните дни се провеждат всеки ден в периода 25-28.07.2023 г. в залата на НЧ „Родопска Искра“ (гр. Чепеларе, ул. „Васил Дечев“ № 25 В“ от 10:00 ч. до 11:00 ч., като от 11:00 ч. до 13:00 ч. ще бъде осигурена възможност за индивидуални консултации.

Проект  № BG05SFOP001-2.025-0095 ,,Повишаване осведомеността на гражданското общество и бизнеса относно форми за пряко участие в политики и законодателство на местно ниво в Община Чепеларе‘‘, финансиран от Оперативна програма „Добро управление“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския социален фонд.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!