Местни избори '2019

Почти всички минаха в ДПС в Мадан

Почти всички в Мадан преминаха в редиците на ДПС. Само двама са кандидатите за кмет на общината. Към третия си мандат се е устремил настоящият градоначалник Фахри Молайсенов. Негов претендент на местния вот е кандидатът на ГЕРБ Веселин Атанасов.

Кандидати за кметове на най-големите села в общината – Върбина и Средногорци, са настоящите управници Атанас Карамитев и Светлан Младенов, които през 2011 г. преминаха от ГЕРБ в редиците на ДПС. На местните избори през 2015 г. за кмет на Върбина са се борили трима кандидати – Снежка Иванова, Митко Сираков и Атанас Карамитев. В Средногорци кандидати бяха четирима – Бисер Уйчев, Светлан Младенов, Славейка Ненова и Росица Янева. От ГЕРБ сега са издигнати Бисер Уйчев за кмет на Средногорци и Любомир Узунов – на Върбина.

БСП регистрира листа за общински съветници с водач Филип Чукаров, както и кандидат за кмет на Букова поляна – Илия Софтев. От АБВ ще се борят само за място в Общинския съвет. Листата на кандидатите е от шестима с водач Светослав Филипов.

Advertisement
Back to top button
Close
Close
Close