Advertisement
ИнцидентиНОВИНИ

Почина тригодишното дете, което падна от третия етаж на къща в Чепеларе

Тригодишното дете от Чепеларе, което падна от тераса на третия етаж на къща в Чепеларе, е починало тази сутрин в 6,00 часа. Информацията потвърди говорителят на Областната дирекция на МВР Елена Стоилова. Детето бе прието УМБАЛ „Св. Георги” в тежко състояние с опасност за живота в сряда. Въпреки усилията на лекарите да спасят малкия Цвятко, момченцето е издъхнало.

Нещастието с детето стана в сряда следобяд. 3-годишният Цвятко играел на терасата на къщата на ул. „Зорница“ заедно с някои от своите братя и сестри, които по-късно разказали, че момчето  се е покатерило на парапета и полетяло надолу.

Сигналът за инцидента е подаден в 16,55 часа. Детето веднага е транспортирано в смолянската болница, но след извършване на необходимите изследвания е откарано в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. Момченцето е било прието с черепно-мозъчна травма и мозъчен кръвоизлив – в кома.

На място е извършен оглед от криминалисти и по случая е образувано досъдебно производство. Към момента няма данни за извършено престъпление.

Семейството има пет деца. Нееднократно полицията е подавала сигнали в социалната служба, че децата играят сами на улицата и създават опасност за живота си.

Вестник „Отзвук“ изказва съболезнования на близките.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!