Инциденти

Почина 25-годишната Наталия, ударена от микробус

25-годишната Наталия Костадинова, която бе ударена от микробус край Мадан, не успя да се пребори за живота си. След 14 дни в кома младата жена от село Ловци почина в УМБАЛ „Св. Георги“ в Пловдив. За катастрофата е образувано досъдебно производство. Предстои материалите да бъдат изпратени в Окръжна прокуратура, която ще поеме случая.

Пътният инцидент, отнел живота на жената, стана на 5 юли т.г. към 10,40 часа на влизане в Мадан. Наталия работила в аптека в миньорския град. Тя тръгнала да пресича пътното платно на няколко метра от пешеходната пътека след лека дясна крива, когато е ударена с лявата част на автомобила. От удара момичето получава тежка черепно-мозъчна травма, кръвоизлив в мозъка и счупени шийни прешлени. Първоначално й е оказана помощ в МБАЛ Мадан, после в смолянската болница,след което е транспортирана в УМБАЛ „Св. Георги“ – Пловдив с опасност за живота.

Младата жена се е ударила в предното стъкло на микробуса. Снимка: Севди Хунев

Шофьорът на микробуса е на 68 години от Мадан. Той е изпробван за алкохол, като техническото средство е отчело отрицателен резултат.

Вестник „Отзвук“ изказва съболезнования на близките.

Покажи още
Back to top button
Close
Close