Advertisement
НОВИНИ

Съдът задържа под стража обвиняем за блудство с 10-годишно момиче

Днес, 21 февруари 2023 г., по искане на Районна прокуратура – Смолян, съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо Я. О., на 28 г., привлечен като обвиняем за това, че на 17.02.2023 г. в хотел в Пампорово чрез употреба на сила е извършил блудствени действия с 10-годишно момиче.  Престъплението по чл. 149, ал. 3, вр. ал. 2, т.1 вр. ал.1 вр. чл.28 ал.1 от Наказателния кодекс, съобщават от прокуратурата.

Я. О. е бил осъждан за същото деяние и през 2013 г. Определението на Районен съд-Чепеларе подлежи на обжалване пред Окръжен съд-Смолян.

Advertisement

9 КОМЕНТАРА

  1. Бях в хотела, когато това се случи. Работя в самия хотел и съм част от персонала. Всички бяхме потресени от случката. Става дума за сервитьор от ресторанта Янко Огнянов. Абсолютен извратеняк. Родителите изглеждаха много възпитани хора, а детенцето беше като снежинка, много миличка и добричка. Ето това е фейсбук профила му ! Само бесилото за такива! Имам две деца ! https://www.facebook.com/profile.php?id=100083053017365

  2. Доживотен затвор за такива хора! Трябва да си получи заслуженото и дано този път закона влезе в сила и съответните лица си свършат работата и този човек да бъде наказан.

  3. Тотален изрод! Затвор! А още по-фрапиращо е, че, въпреки че е бил осъждан в миналото, е нает да работи в хотел, където най-вероятно целогоднишно има деца!

  4. Дано влезе в затвора за дълги години, където стъклениците му да го излекуват трайно от състоянието му.

  5. Дали и най-тежото наказание е достатъчно за такива хора? Колко време е лежал за предното престъпление?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!