Полицейски

Пияни и дрогирани шофьори на събора в Полковник Серафимово

Пияни и дрогирани шофьори заловиха на събора в смолянското село Полковник Серафимово. Спипан е 42-годишен британски гражданин да държи в себе си наркотични вещества. При извършената проверка е установено, че има полиетиленов плик със суха тревна маса, с брутно тегло 2,95 грама. При направения полеви наркотест, реагира на канабис.

Образувано е бързо производство срещу 46-годишният М. Х. От Смолян. При извършена полицейска проверка е установено, че той кара”Пежо 106” след употреба на алкохол.

26-годишният И. С. от Бургас е заловен да управлява кола под въздействието на наркотични вещества. Незабавно производство е започнато и срещу 22-годишната М.М. от Смолян, която карала кола след употреба на амфетамин.

2 000 се събраха на събора „Планински поляни – 2017“, който се проведе в местността Боже име. На мероприятието присъстваха предимно англичани, съобщиха от полицията. В охраната на мероприятието участваха сили и средства на ОД МВР, РУ – Смолян и РУ-Мадан, като нарушения на обществения ред не бяха допуснати.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close