Advertisement
НОВИНИ

Пиян французин вилнял на Стария център в Смолян, ударил полицай

Глоба в размер на 400 лв. бе наложена на 74 годишен френски гражданин, който в момента пребивава в с. Полковник Серафимово, общ. Смолян., съобщиха от пресцентъра на ОДМВР – Смолян.

Наказанието е наложено вчера (четвъртък) с решение на Районен съд – Смолян за проява на дребно хулиганство. Ден по-рано, собственичка на търговски обект, който се намира на Стария център, на пешеходната зона в Смолян, е подала сигнал за агресивно поведение на френски гражданин. В сигнала се посочва, че той разхвърля стока (сувенири), като я замерва с тях. На място пристигнал екип на РУ – Смолян, който установил самоличността на мъжа. В присъствието на полицаите той продължил да извършва непристойни действия и демонстрации против установения обществен ред на публично място в присъствие на много хора.

При опит да бъде задържан, френският гражданин оказал съпротива, удряйки по главата с предмет полицейския служител.

Кметът на Полковник Серафимово Христо Мусорлиев споделя, че Французинът преди това е живял в Чокманово. Там също е имало недоволство от страна на хората срещу него и той бил принуден да се изсели.
„Много пие, много е агресивен и ние не можем вече да го търпим. Ако продължава така да тормози хората, ще бъдем принудени да направим подписка и да бъде изселен“, казват серафимовци.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!