ОБЩЕСТВОПолицейски

Петима с награди за празника на МВР

Четирима полицаи и смолянчанин, помогнал за разкриване на кражба, са наградени по случай празника на МВР. За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на шефа на Областната дирекция в Смолян ст. комисар Николай Димов, с „Писмена похвала” са отличени служителите от сектор „Пътна полиция“ и отдел „Охранителна полиция“: младши инспектор Ангел Димитров Марчев; младши инспектор Атанас Ангелов Мирчев; младши инспектор Александър Захариев Милковски; младши инспектор Съби Христов Бунев.

С „Грамота за заслуги” за съществен граждански принос за разкриване на домова кражба – навременно оказвано съдействие бе награден Петър Иванов Батинков от Смолян.

Ст. комисар Николай Димов поздрави служителите по случай празника, като изказа своето уважение и признателност към всеотдайността и професионализма им, с които срещат предизвикателствата на днешното динамично време и се грижат за опазване на обществения ред, за съхраняването на правата и свободите на гражданите, както и опазване на техния живот и имущество. Директорът на полицията пожела на служителите и техните семейства здраве, силен дух, лично щастие и благополучие.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close