НОВИНИПолицейски

Пет денонощия арест за пиян младеж, счупил с бутилка стъклото на бус

Пет денонощия в ареста е наказанието на 22-годишния В. И. от Чепеларе за проява на дребно хулиганство. Чепеларският районен съд призна за виновен младежа заради хвърляне на стъклена бутилка по микробус.

Инцидентът станал на 3 април т. г. пред заведение в града. Още сутринта, към 9,30 часа, 22-годишният В. И. пристигнал със свои приятели и започнал да пие. Пияният младеж и компанията му започнали да закачат сервитьорката. В един момент В. И. излязъл на улицата, бил неадекватен и псувал наред всички. Взел стъклена бутилка, оставена на масата и я хвърлил по преминаващия на 7-8 метра „Ситроен Джъмпер“, управляван от 46-годишен пловдивчанин. Бутилката счупила едно от стъклата на буса. Шофьорът слязъл и поискал обяснение от пияния младеж, но В. И. не успял нищо да каже. На място пристигнали полицейски служители, които задържали хулигана и му съставили акт за проява на дребно хулиганство.

Според Чепеларския районен съд младият мъж е нарушил обществения ред, поставил е в риск здравето и живота на намиращите се на мястото хора.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close