Парламентарни избори '2021

Павел Вълнев: Ако хора като мен кажат: “Майната му на всичко”, какво правим тогава?

Като представител на Родопите той иска да направи така, че районът да се оживи и да дойдат инвеститори

„В момента виждам това обезлюдяване тука, няма бизнес, младите хора бягат. Или работят в чужбина, или бягат в по-големите градове – Пловдив, София. Просто ми е мъчно да виждам всичкото това нещо, защото съм имал доста хубави спомени, най-хубавите си години съм ги изкарал в Смолян. Като човек, представител на Родопите, искам да направя така, че районът да се оживи, да докараме инвестиции. Аз не съм получил нищо наготово, нито съм участвал в приватизации, нито зад мене са стояли софийски лобита с червени куфарчета. Все съм успявал да направя нещата, и то в държава, където има сериозни правила. Затова нашия лозунг е: „За държава с правила“. Това заяви зам.-председателят на „Републиканци за България“ и един от най-богатите българи Павел Вълнев пред журналисти в Смолян. Най-важното, според него, е да се унищожи корупцията – чрез промяна в съдебната система и електронното управление.

„Ние можем да се справим, стига хората да застанат зад нас. Ние имаме и силите, и уменията. В крайна сметка, ако и хора като мене, които са си надвили на масрафа, не направят нещо, няма кой да го направи.“ – каза още зам.-председателят на „Републиканци за България“. Той смята, че промяната може да дойде с хора от чужбина, които са независими. Вълнев каза още, че може да е тръгнал от малък град от Родопите, но знае в момента да има някой друг българин, който да има контакт неговите контакти със сенатори и конгресмени в САЩ. Бил съм в офисите на всички най-големи компании като „Майкрософт“, „Кока Кола“, „Фейсбук“, заяви той. „И ако хора като мен си кажат: „Майната му на всичко“, какво правим тогава?“ – попита бизнесменът.

Едно време БКП мачкаше хората тук, а сега е ДПС, заяви родопчанинът. А в момента най-лошото е, че ДПС и ГЕРБ са едно, което е още по-тъжно, допълни той. „И просто затова искам хората да не се излъжат за пореден път, защото виждам, че зад някои от проектите стоят пак същите лица, които и в момента управляват, но са в нови партии.“ – зюключи бизнесменът.

Вълнев декларира, че с брат му са истински представители от Родопите, че тук са най-гостоприемните и топли хора. И се радва, че е представител на тази общност тук, че е роден тук. И винаги подчертава, че е от Доспат.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close