Advertisement
Читателски

„Пътят до дома ми е блокиран“, мъж от смолянско село търси „Отзвук“ за помощ

Аз, Марин Димитров Арнаудов, жител на град Пловдив, Ви пиша с призив за съдействие. Родом съм от село Белев дол, където и живея в момента, но в последният месец прибирането ми до вкъщи е някакъв ад. Пътят до собствената ми къща е спрян. Защото някой си Х човек на кмета се е настанил там.

Многократно подавах сигнал на номер 112, но резултат няма… И така до кога? Понеже е човек на кмета за него закони няма? В къщата живее и възрастната ми майка, Не дай си, Боже, ако има нужда от медицинска помощ. Аз лично пътувам постоянно, децата са ми в Пловдив, което само по себе си говори, че аз всеки петък/неделя се прибирам със супер много чанти, мебели и багаж. Как се очаква да мина нормално с една маса, например?

След разговор с дежурния полицай, получих отговор, че „Най-доброто решение и ефективен вариант е да сключите примирие и да си се разберете сами“. В този ред на мисли питам къде са законите? „Примирието“, което имат предвид е член на семейството да му подпише документ, с който да даде своето съгласие пътят ДО НАШАТА КЪЩА, да се отстъпи ЛИЧНО НА НЕГО.

КОГА ЩЕ СТАНЕ ТОВА? НИКОГА!

Обръщам се към вас с надеждата, че ще може да помогнете. Идват студени дни, очаква се сняг, как се ще се минава към вкъщи, а като носим чанти? А малките деца? Възрастната ми майка има животни, за които полага постоянни грижи. На ден тя ходи до обора най-малко три пъти, представите си с как се минава с кофа мляко по лед в толкова място?

Читателският сигнал се публикува без редакционна намеса. Заглавието е на „Отзвук.БГ“.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!