НОВИНИОБЩЕСТВО

Пампорово отваря ски зоната със символична цена на дневна карта от 10 лв

Натрупаната в последните дни снежна покривка дава възможност ски зона Пампорово да отвори още на 17 декември (петък). Цената на дневната лифт карта за всички възрасти ще бъде 10 лева. Ще бъдат  отворени почти всички основни ски писти.

От 18 до 28 декември включително, влиза в сила промоционален период с цени на еднодневна лифт карта, които запазват миналогодишните стойности от 62 лева за възрастен, 49 лева за младеж (12-17,99 години) и 37 лева за деца (7-11,99 години).

От 29 декември в сила влизат редовните цени на ски услугите за зимен сезон 2021/2022 с цена на еднодневна лифт карта 75 лева за възрастен, 59 лева за младеж (12-17,99 години) и 45 лева за деца (7-11,99 години).

За зимния сезон новата полудневна карта ще увеличи времето за каране по пистите на Пампорово с 45 минути, стартирайки от 11:45 часа до 16:30 часа.

Ски услуги с отстъпка ще могат да се закупуват предварително онлайн директно през уеб магазина http://webshop.pamporovo.me с 3% отстъпка от цената на лифт картата, 8% отстъпка за ски и сноуборд училище и 20% отстъпка за наем на оборудване. Туристите ще могат да пакетират динамично ски услуги през онлайн магазина на курорта, спестявайки време и средства.

На територията на комплекса са монтирани допълнителни pick-up станции за безконтактно получаване на лифт карти чрез сканиране на QR код.

С откриване на зимния сезон в сградата на хотел Перелик, до Medicalcenter Body & Soul SPA, ще заработи лаборатория за бързи и ПСР тестове с работно време от 15:00 до 20:30 часа. Призоваваме всички посетители в курорта да спазват стриктно противоепидемичните мерки.

На 7 декември „Пампорово“ АД бе удостоен от Министерството на труда и социалната политика и Агенция по заетостта с грамота за „Работодател на годината 2021“ в категория „Работодател със значим принос за осигуряването на заетост на безработни лица на регионалния трудов пазар“.

Πaмпopoвo e нoминиpaн в престижния международен ĸoнĸypcнaWоrdЅkіАwаrdѕ зa „Нaй-дoбъp cĸи ĸypopт в Бългapия зa 2021година“. Приканваме мнoгoбpoйнитeси посетители да ни подкрепят като гласуват за Пампорово на: https://worldskiawards.com/vote/pamporovo-2021.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close