НОВИНИ

Пампорово открива нов конгресен център с пет зали

На 29 юни т.г. (събота), курортът Пампорово ще предложи на своите многобройни гости изпълнена с разнообразни и привлекателни събития и възможности програма във връзка с официалното откриване на новия си Конгресен център и сезон “Лято в Пампорово”.

В 17.30 часа в зала “Родопи” на изцяло обновения хотел Перелик 5* в присъствието на представители от различни браншове и медии ще бъде презентиран и открит Конгресен център “Пампорово”, ще бъдат показани всички новости за сезон “Лято в Пампорово”, собственикът на курорта и мениджърският му екип ще разкрият и по-нататъшните планове за развитието на курорта. Гости на събитието ще бъдат героите от хитовия тв сериал “Дяволското гърло” Теодора Духовникова и Владимир Карамазов.

Преди това, в 10.30 часа ще има още едно откриване – на новоизградения Туристически център и запознаване с услугите, които той предоставя на туристите.

За всички гости на курорта на 29 юни лифтовете ще работят безплатно.
Деца, младежи и възрастни ще могат да се забавляват през целия ден в новопрострените детски кът и приключенски парк, а новия уелнес център в хотел “Орловец” ще предложи достъп за любителите на релаксиращите и разкрасителни процедури през целия сезон. За любителите на вълнуващи преживявания на открито вече са на разположение трасетата на велопарка, както и туристическите маршрути, за които са осигурени опитни водачи и транспорт.

Конгресен център “Пампорово” представлява добре планиран и осигурен на най-високо техническо ниво комплекс от 5 зали с различен капацитет и общ капацитет от 1 100 места. Най-голяма и единствена по рода си в курорта е поливалентна зала „Родопи“ със 750 места, която може да се раздели на две зали по 600 и 150. Останалите 4 зали са разположени в непосредствена близост до голямата зала и са с капацитет от 50 до 90 места. Залите от конферентния блок са в близост до основния и най-голям ресторант в курорта. Конферентният център се намира в отделно крило на хотела, разполага със самостоятелен вход и чрез топла подземна връзка е свързана с петзвездния хотел Орловец. Под залата има изградени два подземни паркинга на Перелик и Орловец, а до нея има и открит паркинг. Комплексът е изграден така, че да е достъпeн за трудноподвижни хора.

Advertisement
Back to top button
Close
Close