Advertisement
ОБЯВИ

„Отзвук“ става на 30 години и дава на абонатите си отстъпки и подаръци

През 2023 година вестник “Отзвук” ще отбележи своята 30-годишнина.

С ясното съзнание, че извървяхме три десетилетия, преодолявайки поредица от предизвикателства по време на прехода именно благодарение на нашите читатели, започваме абонаментната си кампания за 2023 година с големи отстъпки, бонуси и подаръци за тях.

И избор между различни варианти, за да получи всеки читател най-изгодния абонамент според нуждите и предпочитанията си.

ЗА ПЕНСИОНЕРИТЕ

Най-голямата ни отстъпка е за възрастните хорацената на годишния абонамент е само 36 лева, за три месеца – 12 лева, за 6 месеца – 24 лева. Абонатите за година получават ваучер от 30 лева за безплатни обяви, честитки, възпоменания, поздравителни адреси и др. Както и възможността да споделят абонамента си със свой близък, който не живее в региона, и на когото можем да изпращаме вестника в PDF-формат по електронната поща. Достатъчно е само да посочат валиден e-mail.

ЗА БИЗНЕСА И ПУБЛИЧНИТЕ ОРГАНИЗАЦИИ

За фирмите, неправителствените организации, общините и държавните учреждения са нашите абонаменти „ПРОМОЦИОНАЛЕН“ и „ПРОМОЦИОНАЛЕН ПЛЮС“. Цената за годишен „ПРОМОЦИОНАЛЕН“ абонамент е 96 лева. С него абонатите получават ваучер за реклами и обяви на стойност 100 лева, плюс ваучер от 30 лева по случай 30-годишнината ни, или общо 130 лева. Както и абонамент за вестника в PDF-формат.

 

Цената за годишен „ПРОМОЦИОНАЛЕН ПЛЮС“ абонамент е 140 лева. С него абонатите получават ваучер за реклами и обяви на стойност 200 лева, плюс ваучер от 30 лева по случай 30-годишнината ни, или общо 230 лева. Както и абонамент за вестника в PDF-формат. 

ЗА ДИНАМИЧНИТЕ ХОРА И ПРИРОДОЗАЩИТНИЦИТЕ

За тях е абонаментът е само в PDF-формат. Струва 48 лева на година. Абонатите получават ваучер за реклами и обяви на стойност 50 лева. И ще получават вестника в PDF-формат на електронната си поща.

КЛАСИЧЕСКИ АБОНАМЕНТ

Може да се абонирате за месец, два, три, полугодие, година. Цената е 6 лева на месец, 12 лева за два месеца, 18 лева за три, 36 лева за полугодие. За годишните абонати има отстъпка от 12 лева и цената е 60 лева. И годишните абонати за класическия абонамент получава ваучер от от 30 лева по случай 30-годишнината ни, както и абонамент за вестника в PDF-формат на електронна си поща.

През последните 11 години вестник „Отзвук“ се отпечатваше в София. След неколкократното повишаване на цената за печат, този вариант стана неизгоден за нас. Пред алтернативата да повишим цената му, ние избрахме да потърсим друго решение. Печат в Смолян, а от две седмици собствен печат на дигитална машина.

Заради централизираното разпространение и условието на разпространителската фирма да доставяме отпечатания вестник на рампа в София, „Отзвук“ все още отсъства от павилионите за ръчна продажба. Логистичен проблем, на който продължаваме да търсим решение.

Доставката чрез “Български пощи” е най сигурният и евтин начин да получавате „Отзвук“ редовно. Абонамент можете да направите на място в редакцията ни, или като позвъните на телефони 0878 77 77 91; 0878 777 500 (за всички видове абонаменти). „Български пощи“ абонира само за класическия и пенсионерския вариант. В този случай ще изпратим вашия подарък – ваучер от 30 лева за безплатни обяви, с писмо чрез „Български пощи“.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!