Advertisement
НОВИНИ

Отменя се честването на 90-годишния юбилей на Пампорово за началото на зимния сезон

Отменя се честването на юбилея 90 години курортен комплекс Пампорово за началото на зимния сезон, поради съпричастност към опечалените близки на починалия бивш директор на дружеството г-н Петър Беров, съобщиха от пресцентъра на Община Чепеларе.

Ръководството и екипа на Община Чепеларе и „Пампорово“ АД изказват искрени съболезнования за загубата към семейството и близките.

Предвиждаше се, програмата да започне от 17:00 часа с поднасяне на венци и цветя на паметна плоча, намираща се на пътя след хотел „Камена“ в посока хотел „Бор“.

От 18:00 часа да продължи в Конгресен център Пампорово – хотел „Перелик“ (Поливалентна зала) с коктейл, връчване на юбилейни медали и един час, в който присъстващите ще могат да разкажат свидни спомени, свързани с развитието на к.к. Пампорово – „Спомените оживяват – микрофонът е Ваш!“

В 19:00 часа кметът на община Чепеларе, Боран Хаджиев да връчи общо 19 приза на най-посещаваните хотели в Пампорово за периода от 01.01.2023г. до 31.07. 2023 г. на база справка от ЕСТИ по категория, капацитет и реализирани нощувки.

С почетни грамоти да бъдат отличени личности, допринесли за развитието на к.к. Пампорово, а от 20:00 часа програмата да продължи с концерт на Иванка Шекерова и бенд – българските песни от 60-те до 90-те години.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!