Advertisement
Инциденти

Откриха тялото на мъж в изгоряла при пожар къща

79-годишният Феим Гидиков е починал при пожар в девинското село Селча. Тялото на мъжа било открито вчера сутринта в банята на първия етаж на къщата му.

„Посред нощ се е подпалила къщата, но за съжаление е нямало будни съседи. Сигналът за пожара е бил подаден към 5,20 часа”, каза кметът Миглена Будакова. Докато пристигнат екипите на пожарната, цялото село се организирало да гасят огъна. „Всичко опитахме, на 3-4 пъти мъжете пробваха да влязат вътре, но пламъците бяха много сериозни. Пожарната дойде след около час”, разказа за огнения ад Будакова.

При пристигане на огнеборците огънят вече е бил унищожил покрива на къщата. Пожарникарите влезли вътре и открили мъртъв 79-годишния мъж.

„Тялото е транспортирано за аутопсия в МБАЛ-Смолян. Причините за пожара и смъртта на починалия са в процес на изясняване. По случая е образувано досъдебно производство”, съобщиха от пресцентъра на полицията.

„За първи път се случва при пожар да загине човек в селото. Хората са потресени”, каза още кметицата.

Феим Гидиков живеел сам в дома си. Децата му настоявали лятото да го вземат при тях в Пловдив, но той категорично отказал.

Вестник „Отзвук” изказва съболезнования на близките!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!