Advertisement
НОВИНИ

Отборът на ОДМВР-Смолян се класира на призовото трето място в Националния конкурс „Пътен полицай на годината 2023”

Младши автоконтрольор Георги Карапаунов и младши автоконтрольор Севдалин Шиков с ръководител главен инспектор Николай Тошев се класираха на трето място в „Генералното отборно класиране“, съобщиха от пресцентъра на полицията.

Достойното представяне на служители от сектор „Пътна полиция“- Смолян в този конкурс е тенденциозно. Те са многократни носители на призовите места в индивидуалните и в отборните състезания през годините. Националният конкурс  „Пътен полицай на годината 2023” се провежда за 29-и път. В надпреварата, която се състоя на 18 ноември в Морската гара в Бургас, сили мериха 29 мъжки и 4 дамски отбора, като по регламент дирекцията – домакин, участва с два отбора. Те се състезаваха в дисциплините – “Майсторско управление на автомобил”, “Майсторско управление на мотоциклет”, “Стрелба с пистолет”, “Оказване на първа до лекарска помощ на пострадали при ПТП” и „Теоретичен изпит по специална подготовка“.

Наградите на победителите бяха връчени на официална церемония, на която присъстваха директорът на ГДНП гл. комисар Атанас Илков, началникът на „Пътна полиция“, ГДНП комисар Димитър Мичев, директорът на ОДМВР-Бургас ст. комисар Емил Павлов, д-р Надежда Тодоровска от БЧК и Мария Лазарова от ДАБДП.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!