НОВИНИТемида

Окръжният съд потвърди мярката на задържания за блудство с 9-годишно дете

Окръжният съд в Смолян потвърди мярката на задържания Борис Попов за блудство 9-годишно момиченце. Днес 55-годишният софиянец обжалваше наложената от Девинския районен съд най-тежка мярка „Задържане под стража”. Въпреки молбите му да излезе на свобода съдиите Петър Маргаритов, Дафинка Чакърова и Зоя Шопова, бяха категорични, че обвиняемият за блудство може да се укрие или да извърши друго престъпление.

Мъжът посегна на детето на приятеля си навръх Нова година в хотел в село Ягодина. В комплекса се събрали приятелски семейства, сред които и на Борис Попов и 9-годишната жертва. Те пристигнали заедно, за да отпразнуват настъпването на 2022-ра година. Преди полунощ си разменяли подаръци и никой не е очаквал, че няколко часа по-късно наяве ще излезе едно грозно посегателство.  Час и половина след полунощ, докато всички празнували, 55-годишният Борис Попов се вмъкнал в стаята на момиченцето и заключил вратата. Детето само отворило, защото познавало отдавна приятеля на баща си. То изобщо не подозирало на какво ще бъде подложено. Малко по-късно майката се опитала да влезе и ужасът бил неописуем, когато видяла мъжа при дъщеря си.

По-късно извършителят е арестуван и привлечен като обвиняем за блудство.

И пред Окръжния съд Борис Попов нито призна, нито отрече за станалото. В обясненията си той заяви, че е злоупотребил с алкохола и му се губели някои моменти.

Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close