НОВИНИПолицейски

Обявиха за общодържавно издирване 37-годишна жена, тя не искала да се прибере при близките си

От понеделник близки търсят чрез постове във фейсбук 37-годишната Вероника Илиева от Смолян. Според роднините младата жена е в неизвестност от вчера сутринта. Днес преди обяд майката на Вероника е подала официално искане тя да бъде обявена за издирване, каза директорът на Областната дирекция на МВР ст. комисар Николай Димов.

По информация на „Отзвук“ 37-годишната смолянчанка се намира в Пловдив. Преди майка й да подаде молбата за издирване, полицаите са разговаряли с Вероника и тя категорично отказвала да се прибере при близките си. След това спряла да си вдига телефона. Но и да бъде намерена, насила никой не може да я върне в дома й без нейно съгласие, тъй като е пълнолетна.

Вероника живее в квартал Устово, разведена е, има шестгодишен син. Нейни познати разказаха, че на моменти е била скромна, самотна, вглъбена в себе си.

Последният й пост на стената в социалната мрежа е, че са отвлекли сина й. Детето обаче днес е било заведено на детска градина от бабата – майка на Вероника.

Advertisement

2 КОМЕНТАРА

  1. Защо сривате хората психически с всеки може да се случи живеем тежки времена пишат каквото им удобно нито разведена върна се у дома писна от глупови коментари покажи пръст ръка ще ти изкарат молете се да не се случи при вас добре че бяха приятели и е помогнаха да стигне у дома

  2. В Смолян има ли защитени жилища срещу домашно насилие ? На разфучали се женища ,майки, дено не им угада как да живеят младите и ката ден им стожнуват живота !

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close