ОТ СТРАНАТАПолитика

Няма да подам оставка, ще има „огромен ремонт“ на кабинета, обяви Борисов

„Ще направим огромен ремонт на кабинета, но ако имаме политическа класа, трябва да мислим какво ще правим ноември, декември, януари. В чии ръце ще гръмне всичко това? Най-мил ми е народът, България“, каза днес премиерът Бойко Борисов след заседанието на коалиционния съвет.
„Коалицията запазва своята стабилност и в този състав ще продължи управлението на държавата до завършването на мандата – пролетта на следващата година. Решихме, че най-сериозният въпрос, който трябва да решим предстои в началото на следващата седмица, е обсъждането и отхвърлянето на вота на недоверие на БСП. По въпроса за всякакви кадрови промени в кабинета, взехме решение да се занимаваме с тях след преодоляване на вота на недоверие. След това ще обсъждаме кадровите промени, евентуално, приемане на исканите оставки и други промени в изпълнителната власт.“ – обобщи решенията на Коалицията „ГЕРБ-Обединени патриоти“ лидерът на НФСБ Валери Симеонов.
Изявлението на Борисов днес идва след заканата, че днес ще се състои най-големият протест с искане за оставките на правителството и главния прокурор Иван Гешев.
Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close