Политика

Недялко Славов: Познавам добре Корнелия Нинова, не мога да си представя тази жена като премиер

„Тези избори (за Европейски парламент- бел. ред.) ще бъдат своеобразен вот към управляващото мнозинство и своеобразен хоризонт към предстоящите местни избори. Осигуряваме много инвестиции в областта и силата ни е там, че го правим не само в общини на ГЕРБ, но и във всички общини. Като народни представители заедно с Мелемов сме били в една комисия с Корнелия Нинова. Познаваме я добре и не мога да си представя, че тази жена е алтернативата за премиер на страната. Затова за нас е неприемлив всякакъв резултат, които ни праща на второ или трето място“, каза областният управител Недялко Славов на събрание с кметове, общински и организационни секретари от ГЕРБ от Смолянска област.

На срещата присъстваха и народните представители от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова, която е и общински ръководител на ГЕРБ – Смолян, и д-р Красимир Събев.

Областното събрание на ГЕРБ Снимка: Пресцентър ГЕРБ – Смолян

За да убедим хората да гласуват на предстоящите евроизбори, трябва да покажем какво сме постигнали със средства от Европейския съюз, смята областният координатор на ГЕРБ и кмет на Смолян Николай Мелемов.

„В 21 век голяма част от кампаниите вече се водят в социалните мрежи и тъй като няма от какво да се срамуваме, трябва да популяризираме постиженията и изграденото в общините ни. На областно ниво, както досега, ГЕРБ ще има кандидат за кмет във всяка община с пълни листи за общински съветници“, каза Мелемов.

Advertisement
Back to top button
Close
Close
Close