Advertisement
СЪВЕТИ

Най-новите тенденции в дизайна на гранитогрес за 2023 г.

В търговската мрежа ще откриете много разнообразни плочки за баня, с които ще обновите дома си и ще го направите много по-модерен. Все повече се налага тенденцията за употреба на гранитогрес. Той може да бъде използван в мокрото помещение, за зоната около басейна или за коридора. Подходяща настилка е и за двора, тъй като е мразоустойчив.

В случай че го изберете като облицовка за банята, трябва да се насочите към такъв с гарантирано първо качество. Актуалните колекции от 2023 година имитират много различни настилки – мрамор, паркет, мозайка или дърво. Качествен гранитогрес от най-добрите производители ще намерите лесно в добрите онлайн магазини.

С какво се отличава модерният гранитогрес?

Качествата на тази настилка вече са добре познати на всички. Може да облицовате и външните пространства с него, защото плочите са студоустойчиви и няма да се повредят при неблагоприятни температурни промени. Издържат на високо натоварване и са извънредно здрави. От Gaudi DS ще ви представят тенденциите за 2023 година на качествените гранитни плочки:

  • неутрални цветове – подходящи за семпъл и изчистен интериор. За банята може да използвате гранитогрес в кремаво, пясъчно, сиво, бежово и други нюанси създаващи усещане за релакс. Пространството ще промени своя облик и ще изглежда елегантно и стилно;
  • декоративни разновидности – възможно е да създадете и по-екзотична обстановка, чрез актуалните колекции с орнаменти от Близкия Изток, Япония или Мексико. Красивата стилистика и специфичните декорации ви пренасят в един съвсем различен свят;
  • гранитогрес с ефект на дърво – това е водещата тенденция, тъй като хората търсят близка връзка с природата. Имитацията на дърво създава усещане за повече уют. Подобни плочки разположени в коридора или на терасата ще направят тези зони по-приятни и комфортни. Ще създадете естетично стилово обединение с останалите помещения, ако в тях има мебели от дърво. Гранитогресът имитиращ естествен паркет е предпочитан като настилка във всекидневните.

Когато инвестирате в нещо подобно не забравяйте, че е дългосрочно. Трябва да подберете нюанси и декор, които ще се съчетаят с обзавеждането и ще останат актуални дълго време.

Защо да поръчате онлайн?

Когато правите ремонт, търсите най-добрите и изгодни оферти. Модерните гранитни плочки могат да бъдат намерени доста евтино в съвременните интернет магазини. Търговците редовно правят промоции, а това ви дава шанс, да изберете висок клас настилка на достъпна цена. Разнообразието от дизайни е много голямо и са представени най-добрите световни производители.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!