Advertisement
ПОЛИТИКА

Момчил Караиванов става временно областен управител на Смолян

Министерският съвет освободи днес седем областни управители, сред които и областният на Смолян Недялко Славов, съобщи правителствената информационна служба. За временно изпълняващ длъжността областен управител на Смолян до определяне на титуляр е назначен Момчил Караиванов – директор на дирекция “Административен контрол, регионално развитие и държавна собственост” в областната администрация.

„Министър-председателят нямаше намерение да прави повече промени в областните управители. През последната седмица в Министерски съвет започнаха да постъпват молби за неплатен отпуск от страна на областни управители, поради желанието им да се включат в партийните листи на предстоящите парламентарни избори“, каза говорителят на Министерския съвет Ирина Белчева.

Постът на Петров във Фейсбук

Зам.-областният управител на Смолян Андриян Петров избухна във Фейсбук като обвини премиера Огнян Герджиков в лъжа. „Г-н Герджиков, Вие лъжете българските граждани. Областният на Смолян Недялко Славов не е подавал молба за отпуска, това беше удобен повод да изпълните желанието на главните кукловоди.“ – написа Петров.

Караиванов е магистър по „Автоматика и системотехника“ от Техническия университет в София, пише още в прессъобщението. Има магистратура и от ВСУ „Черноризец Храбър“ по стопанско управление и управление на международни проекти. Към момента е директор на дирекция в Областната администрация в Смолян.

 

 

 

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

  1. Некомпетентните завършили Смолянския университет са много и всички те се борят за властта.
    Но най вече тези, които са с връзки.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!