НОВИНИ

Милен Белчев бе един от най-диалогичните, дейни и позитивни управници в Смолянска област

„Приемете нашите най-искрени съболезнования за внезапната смърт на нашия кмет, приятел и другар Милен Белчев.  Вестта за неговата кончина потресе и покри с мъка всички нас – служителите на Общинска администрация, както и жителите на община Баните.“ Това се казва в съболезнователен адрес, публикуван на сайта на Община Баните. В него пише още:

„Милен Белчев бе един от най-диалогичните, дейни и позитивни местни управници в областта. Безспорен авторитет и безупречен управник, живеещ с проблемите на родната община, нейните жители, техните радости и несгоди. За всички нас ще остане споменът за един прекрасен човек, отдал живота и делата си в името на един по-добър и справедлив свят. Съдбата е несправедлива – прибра от този свят един достоен човек в разцвета на силите си, в годините, в които трябва най-много да се радва на постигнатото и направеното.

Никой обаче не знае каква орис е отредил Създателят и колко ще остане на тази Земя.

За кмета на община Баните Милен Дафинов Белчев ще тъжим вечно и никога няма да го забравим! След себе си той оставя светъл път и пример, който всички трябва да следваме! Неговото дело и направеното за община Баните и Родопите ще бъдат най-яркият спомен, за това колко велик и всеотдаен стопанин бе той. 

Загубата е голяма. Болката огромна. Спомените ни с него ще ни дават сили да продължим напред. Неговите завети ще пребъдат, делото му ще е свято!“

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button