БИЗНЕС

„Михалково” откри логистичен център в Пловдив

На 19 септември – вторник, от 11.00 ч. официално беше открит новият логистичен център на компанията за бутилиране на минерална вода „Михалково“, намиращ се на Околовръстен път Пловдив – Южна дъга. Церемонията започна под звуците на родопски гайди, а Негово Високопреосвещенство Пловдивски митрополит Николай отслужи църковен водосвет за здраве и успехи.

Митрополит Николай освети логистичния център

Официални гости на церемонията бяха областният управител на Смолянска област Недялко Славов, заместник-областният управител на Пловдивска област Димитър Керин, кметът на Община Смолян Николай Мелемов, председателят на ОбС на гр. Девин Руси Чаушев, кметът на Девин Красимир Даскалов, кметът на с. Михалково Василка Бечева, почетният консул на Германия в Пловдив и ръководител на представителството на Германо-българската индустриално-търговска камара в Пловдив Мариана Чолакова и много партньори и приятели на бутилираща компания „Михалково“.

В речта си при откриването изпълнителният директор на „Михалково“ АД припомни: „След като миналата година в Михалково построихме и открихме една прекрасна чешма с естествено газирана вода за хората, тази година изпълнихме и нашата следваща голяма цел – логистичния център в Пловдив.“

Лентата беше прерязана от областния управител на Смолян Недялко Славов, Димитър Дългъчев – управител на „Михалково“ АД и Георги Гетов – управител на МВМ груп ООД, след което всички разгледаха съоръжението.

Логистичният център е изграден на стратегическо място, а сградата е функционална и разполага както с помещения за осигуряване на административно обслужване, така и складова база, оборудвана с най-новата в технологично отношение автоматизирана складова шатъл система, която позволява по–рентабилно, лесно и сигурно използване на стелажите и едновременно с това увеличава значително полезно-използваемата площ и повишава капацитета на съхранение.

Направените инвестиции са в отговор на дълготрайния успешен растеж на компанията през последните години, която непрекъснато следи тенденциите в потребителското търсене и разширява продуктовото си портфолио.

Advertisement
Етикети
Back to top button
Close
Close