Advertisement
НОВИНИ

Мелемов: Винаги съм казвал, че най-важни за нас са децата на Смолян

Ръководството на детска градина „Синчец”, придружено от деца и родители, благодари на кмета Николай Мелемов за поредната финансова подкрепа, с която станало възможно участието им на Десети международен фестивал „Орфей“ в Италия, похвалиха се от пресцентъра на Община Смолян.

Малките танцьорите с хореограф Олга Келевска се върнаха с второ място от фестивала, който се проведе от 10 до 14 септември в Адриатическия курорт Лидо Ди Йезоло, Венеция. Той се организира всяка година от Арт център „Кърнолски” в сътрудничество с Италианската асоциация I.T.A.C.A. Във фестивала участвали над 450 деца и младежи от 13 държави, сред които и България. Децата от „Синчец“  са били най-малките участници в историята на фестивала „Орфей” в Италия.

„Изказваме огромната си благодарност към кмета Николай Мелемови и зам.-кмета Венера Аръчкова за финансовата подкрепа. Господин Мелемов доказа за пореден път, че децата на Смолян са най-важни и трябва да се подкрепят“, каза директорка на ДГ „Синчец“ Юлияна Гавазова. „Винаги съм казвал, че най-важни за нас са децата на Смолян, да растат здрави, щастливи, да се забавляват и изявяват, затова винаги ще ги подкрепяме”, заяви Мелемов.

Advertisement
Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!