Местна властНовини

Мелемов се разграничи от анонимните листовки, сезира прокуратурата

„Категорично се разграничавам от тези листовки, които са били разлепени в града и за които пише „Отзвук“. Това написа в профила си във „Фейсбук“ кметът на Смолян Николай Мелемов днес. Припомняме, че в петък сутринта Смолян бе залят с анонимни листовки със снимки на Кирил Асенов, Кирил Хаджихристев, Филип Топов и Дора Янкова. В тях четиримата, наречени „шепа самозабравили се неудачници“, са посочени за главни виновници за „спирането“ на проекта за подобряване качеството на атмосферния въздух за 9.6 млн. лв. В понеделник „Отзвук“ излезе със статията „Смолян няма да издържи още 4 години с кмет като Мелемов“, в който се сочат 7 неоспорими факта около въпросните листовки.

„Заявявам категорично, че нито аз, нито който и да е от екипа ми или обкръжението ми, както е написано в статията, има нещо общо с изготвянето и разпространението им. Всички знаете, че за 12 години в политиката никога не съм водил кампания с черен пиар. – пише още във „Фейсбук“ Мелемов.

Категорично се разграничавам от тези листовки, които са били разлепени в града и за които пише в-к „Отзвук“. Заявявам…

Публикувахте от Николай Мелемов в Сряда, 28 август 2019 г.

Не за първи път кметът на Смолян се прави на невинен, разчитайки на пропагандата и късата памет. Какво друго, ако не черен пиар, бе неговата публикация във „Фейсбук“, „вдъхновила“ автора на листовките: „че опозицията в ОбС- БСП, КРОС и Филип Топов, днес спря три проекта от съществена важност за община Смолян и гражданите й“. Аз не виждам разлика между изреченото от Мелемов в социалната мрежа и съдържанието на въпросните листовки, като изключим обидните изрази. Да твърдиш, че опозицията е спряла проекти, които се изпълняват, и по които провеждаш обществени поръчки и назначаваш служители, не е черен пиар. Това е меко казано. Наглост и цинизъм е.

Уважаеми съграждани,много ми е неприятно да ви съобщя, че опозицията в ОбС- БСП, КРОС и Филип Топов, днес спря три…

Публикувахте от Николай Мелемов в Четвъртък, 15 август 2019 г.

Помним и началото на тази пропагандна война с опозицията в началото на втория мандат на Мелемов, когато Общинският съвет не прие бюджета на Смолян за 2016 г. Тогава общинските съветници бяха обвинени от него, че са отишли на заседанието само да си гласуват заплатите. И когато е трябвало да поработят за обществото, избягали.

http://plamak.bg/Съветниците от КРОС в Смолян, които се клеха, че няма да получават заплати, гласуваха за своите…

Публикувахте от Николай Мелемов в Петък, 15 януари 2016 г.

Кметът Мелемов, който два мандата не намери начин, а и нямаше желание, да изгради система за видеонаблюдение в град Смолян, хвърля прах в очите на хората, че подготвя „сигнал до прокуратурата да установи кой е поръчителят и кой е изпълнителят на това наистина позорно деяние.“

Впрочем, Смолян продължава да е единственият областен град в страната без видеонаблюдение.

Знаем, че няма да бъде открит изпълнителят, още по-малко поръчителят на „това позорно деяние“. Но поне подбудителят е ясен и това без съмнение е кметът на Смолян. Доказано със седем факта в публикацията, която Мелемов се опитва неуспешно да опровергае. И той ще продължи да бъде подбудител на „черния пиар“ в Смолян, ако не престане да тревожи гражданите с небивалиците за трите спрени проекта за 12.6 млн. лв.

Зарко Маринов

Покажи още
Back to top button
Close
Close