Advertisement
НОВИНИ

Мариела и Калин ще представят Смолян на Световните зимни игри на Спешъл Олимпикс

Днес в Ресурсния център в Смолян се състоя церемония по изпращането на Мариела Налбантова и Калин Георгиев, които ще участват в  Световните зимни игри на Спешъл Олимпикс в Австрия, които ще се проведат от 14 до 25 март т. г.

„Ще продължим традицията да подпомагаме  участието ви в игрите на Спешъл Олимпикс. Убеден съм, че ще  представите достойно Смолян и България на това престижно състезание. Изказвам благодарност и на вашите преподаватели и възпитатели за добре свършената работа и положените усилия, свързани с подготовката ви. Пожелавам ви успешно представяне, да сте здрави и да се забавлявате”, пожела кметът на Смолян Николай Мелемов на Мариела и Калин.

Мариела Налбантова е  възпитаник на ОУ „Проф. д-р Асен Златаров“, където преди години се даде началото на регионалните игри на „Спешъл Олимпикс. Момичето е 13 години и заяви, че е готова за голямото спускане. Тя ще се състезава в дисциплината „Алпийски ски”.

Калин Георгиев е ученик в СУ „Отец Паисий” в Смолян. Той е на 15 години и иска  да спечели медал за България. Той ще се състезава в дисциплината „Ски бягане”.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!