НОВИНИОБЩЕСТВО

Майка, загубила 35-годишния си син, благодари на лекарите, борили се за живота му

„Чрез Вас бих искала да изкажа огромна благодарност за грижите за здравето на моя син, който, въпреки това, наскоро почина на 35 години. Ще съм много благодарна, ако чрез Вас благодарността ми достигне до по-широк кръг на обществеността, за да може хората да повярват, че доброто все още съществува.“ Това написа в писмо, изпратено до „Отзвук“, Надежда Бошнакова от Смолян.

Сърцето ме боли от загубата на моя син Радослав Зарков Чаушев, който наскоро почина на 35-годишна възраст след 8-годишно тежко боледуване. Превъзмогвайки моята мъка, искам да благодаря на д-р Белчилов от Хирургично отделение към МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ – гр. Смолян, който прояви огромна загриженост към лечението на сина ми.

Искам да изкажа своята най-голяма благодарност и да се поклоня пред професионализма на лекарите и сестрите от Център за спешна медицинска помощ – гр. Смолян, които безотказно откликваха на всеки мой вик за помощ. Благодарна съм и за специалното внимание на полк. Димитър Кацаров, командир на 101-ви алпийски полк в Смолян, където работи другият ми син.

Нека има повече такива хора и професионалисти навсякъде!

Бог да ви благослови, че ви има!!!

Огромно уважение и благодарност към всички, които ми помогнаха да се справя в трудното положение, в което изпаднах.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close