НОВИНИ

Лекар от Индия едва не уби семейството си при катастрофа в Грохотно

Д-р Васим Мохаммед карал в скута детето си

Тежка катастрофа стана днес по обяд в девинското село Грохотно. Лек автомобил „Мерцедес“ с бясна скорост минал на сантиметри от деца и жени в селото, след което се забил в къща и отнесъл кош за боклук. Зад волана на колата бил лекарят от Индия д-р Васим Замаир Мохаммед. В скута си докторът возел детето си, а до него била жена му, която искала да скочи в движение от колата. След като се ударил в къщата, д-р Мохаммед не слязъл от колата, и въпреки че гумите били спукани, а джантите – изкривени, той продължил по пътя. Колата спряла в края на селото.

Колата ударила коша за боклук и се забила в стената на къщата

„Беше ужасно, за малко не удари децата и жените. Едва взех детето от ръцете му. Лекар е, а тръгнал да кара с бясна скорост в населени места. Може да си имат семейни разправии, но това не го оневинява, щеше да убие сума народ. Такъв лабилен лекар не трябва да е при нас“, гневяха се жители на Грохотно. Хората се притесняват случаят да не се „покрие“ и изпратиха снимки на катастрофиралата кола в редакцията на в. „Отзвук“. Според очевидци д-р Мохаммед имал семейни проблеми. Съпругата ми имала сини петна по врата. За щастие детето и жената не са пострадали при катастрофата. По доктора имало кръв.

Д-р Мохаммед продължил пътя си след удара, но спрял в края на селото

От полицията потвърдиха за катастрофата и извършените нарушения от д-р Васим Мохаммед. „Екип на КАТ в Девин е взел отношение по случая, включително и за превозването на детето зад волана на предната седалка“, каза шефът на Областната дирекция на МВР ст. комисар Николай Димов.

Advertisement
Back to top button
Close
Close
Close