НОВИНИТемида

Кристофър, който открадна чантата на възрастна жена, отказа да се признае за виновен

 

24-годишният Кристофър Димитров от банското село Гълъбово, който през лятото открадна чантата на възрастна жена, отказа да подпише споразумение с прокуратурата. Делото на младия мъж се разгледа миналата седмица в Маданския районен съд. Макар и предварителните нагласи да бяха за приключване на производство със споразумение, Кристофър избухна в залата и категорично отказа. „Не съм съгласен. За празна чанта няма да лежа в затвора“, нареждаше младежът, като дори си позволи и закани. След остра забележка от председателя на съдебния състав той млъкна уплашено и до ексцесии не се стигна. Кристофър е известен с буйния и необуздан нрав и не веднъж е правил сцени в съда.

Младежът бе доведен с белезници от съдебната охрана. Той е подсъдим по дело за кражба от дома на 78-годишна жена от маданското село Лещак. На 17 юли т.г., четири дни, след като излязъл от затвора, нахлул в дома на бабата и откраднал дамската й чанта. „Нямах пари, бях гладен и затова откраднах чантата“, обяснил първоначално Кристофър.

Младежът е с постоянна мярка „задържане под стража“. В актива си има над 10 присъди. Известен е от малък с кражбите си „на дребно“.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close