Advertisement
КУЛТУРАОБЩЕСТВО

Конкурс на тема „Мадан – кътче от рая“ организираха от общината за празника на града и Деня на миньора

По повод празника на града и Деня на миньора общинска администрация – Мадан и градската библиотека „Антон Страшимиров“ организират конкурс на тема „Мадан – кътче от рая“.
Надпреварата ще се проведе в два раздела. Първият е раздел „Литература“ и за да участват в него кандидатите ще трябва да подготвят есе, разказ или стихотворение. Вторият е раздел „Изкуство“ и за участието си в него кандидатите ще трябва да покажат талант в областта на музиката, изобразителното и приложно изкуство.

В конкурса могат да вземат участие деца и възрастни от община Мадан и страната. Творбите ще се приемат в градската библиотека „Антон Страшимиров”,  гр. Мадан, ул. „Република” № 2 в три екземпляра, всеки работен ден от 8.00 ч. до 17.00 ч., в срок до 04.08.2023 г. или на e-mail: gbiblioteka_madan@abv.bg (само за раздел литература).

Те трябва да се изпращат, придружени с трите имена на автора, възраст, училище или извънучилищно звено, адрес и телефон.

Творбите не се връщат, а се съхраняват в Градска библиотека „Антон Страшимиров”, като класираните ще бъдат публикувани на www.madan.bg.

Задължително условие е творбите за участие в конкурса да не са публикувани.
За повече информация, жеаещите да участват в конкурса, могат да се обаждат на тел.: 0895 666 760

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!