Advertisement
ИГРИ НА КЪСМЕТА

Колко забавни могат да бъдат слот игрите

Забавните слот игри набират популярност, защото имат интересни сюжети, символи и герои и съчетават многоцветни графики с перфектен звук и вълнуващи функции, а печалбите им са наистина страхотни.

За разлика от плодови слотове като 20 super hot demo например, барабаните им са изпъстрени със забавни анимационни герои, както и с различни специални ефекти, които забавляват играчите, докато играят за джакпота.

Mad Hatters

„Бесните шапчици“ е наистина е забавен слот. Той има 5 барабана, 30 печеливши линии и множество функции. Темата е базирана на героя от „Алиса в страната на чудесата“, наречен Капелюшника. Символите са различни версии на Hatter, торти, сладкиши, чайници, зайци. Играта има и специален символ – самият Луд шапкар, както и скатер – зайче, а и бонус с кукувица, любим на играчите.

So Many Monsters

So Many Monsters е сред най-забавните слотове. Той е с интересна тема и има 25 печеливши линии и 5 барабана, и забавлява играчите с часове.

В слота ще откриете всевъзможни странни, и симпатични малки чудовища, които ще ви помогнат да се доберете до много добри награди. Барабаните са и със специални символи с чудовища в различни цветове. Играта предлага и бонус игра, скатери, безплатни завъртания и множител.

Robyn

Robyn е видео слот, който ви кани в гората Шерууд, където срещате младо момиче с лък и стрели, което ще ви помогне да спечелите. Слотът е с 5 барабана и забавната система 243 Ways to Win.

Главният герой е момиче, а има и мъжки персонаж, който прилича на принц, кон и зла кралица.  Джакпота на играта е впечатляващ, а играчите могат да спечелят 12 безплатни игри.

Spacebotz

Spacebotz е слот с 5 барабана и 25 печеливши линии, който привлича играчите със страхотни награди. Допълнителните функции в играта са скатер и безплатни завъртания. Темата е свързана с космоса и роботите, а играта има страхотна 3D графика и перфектен звук.

Fortune of Pinocchio

Fortune of Pinocchio е популярен слот с 5 барабана и 30 печеливши линии. Един от важните символи е скатерът – Пинокио. Когато имате три и повече скатери символа, получавате безплатни завъртания и печелите. Печалбите и екстрите тук са наистина впечатляващи.

Wooly World

Ако сте фен на праисторическите времена, Wooly World е за вас. Огтоно забавен слот с 5 барабана и 20 печеливши линии и символи, изработени в комичен стил. Символът на Пещерния човек например умножава вашата печалба, а скатерите Wooly предлагат добри изплащания, стига да имате 2 или повече от тях. Когато получите три или повече скатера, задействате функцията за безплатни завъртания.

Fruity Burst

Какво ще кажете за истински плодов взрив през любимата си слот игра? Това може да направите именно на този слот, която ви предлага 5 барабана с 25 печеливши линии. На слота има множество вкусни символи като ябълките, портокалите, гроздето, ягодите, лимоните и доматите. Забавна, вкусна и полезна игра с много печалби.

Bouncy Balls: Coronation Street

Игра по популярния едноименен британски телевизионен сериал. Bouncy Balls: Coronation Street игра за за феновете на шоуто, която има 5 барабана и 5 печеливши линии, както и опцията “AUTOPLAY”. Слотът има различни екстри и безплатни врътки, както и атрактивен прогресивен джакпот. Действията в играта се развиват на едноименната улица.

Rubik’s Riches

Rubik’s Riches е слот игра с 3 барабана и 18 печеливши линии, направена  по идеята на куба на Рубик. Тук играча може да генерира 3 квадрата с един и същи цвят по хоризонтален или вертикален начин и те се отчитат като печеливша комбинация. Ако по шест от квадратите има един и същи цвят, той също носи печалба, а ако оцветите 3 лица с квадрати от този цвят, това също е печеливша оферта.

Това са само част от предлаганите в онлайн казината днес забавни слотове, които ви носят и добри печалби. Ако пък не си изберете някоя от тези впечатляващи казино игри, винаги може да заложите на сигурното забавление и да потърсите развлечение и наслада на някой класически плодов слот като 40 супер хот например, който се е доказал с годините пред потребителите по света.

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button

Adblock Detected

Не можете да сърфирате в Отзвук.БГ, ако блокирате рекламите в сайта!