ОБЩЕСТВО

„Колите на Смолян“ и „Smolyan Riders“ с благотворително автошоу за лечение на 5-годишно дете

След като бяха събрани средствата, нужни за апарат на 11-годишния Анхел от Широка лъка, „Колите на Смолян“ и „Smolyan Riders“ пренасочват даренията към дете, нуждаещо се от спешна операция. „Говорихме с жената, която се грижи за Анхел и тя прецени, че трябва да пренасочим дарението към други нуждаещи се. Проведохме разговори и решихме да събраните средства от автомобилното шоу в неделя да отидат в помощ на 5-годишния Адис от рудоземското село Пловдивци“, обясни Димитър Макаков – администратор на „Smolyan Riders“.

Адис Хаджитахиров е на 5 години и страда от спина бифида аперта, вътрешна хидроцефалия. При проведена консултация със ортопед е препоръчана операция на долните крайници, която ще предотврати последващи контрактури и поява на болка. Нужната сума за интервенцията е 15 000 лв., която е непосилна за семейството.

„Нека всички заедно да допринесем за по-доброто бъдеще на това слънчево момченце“, призоваха организаторите на автомобилната надпревара. Благотворителната акция ще се проведе в неделя (9 февруари) от 13,00 часа на полигона в село Полковник Серафимово, до хотел „Ермавец“.

Всеки, който иска да помогне на малкия Адис може да го направи на мястото на събитието където ще има поставена кутия или по дарителска сметка:

IBAN – BG17TTBB94001528088998

BIC – TTBBBG22

Експресбанк

Титуляр Вахди Фахриев Хаджитахиров

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Close