Advertisement
Читателски

Кога ще започне асфалтирането на пътя за с. Левочево?

До кмета на община Смолян
г-н Николай Мелемов

Advertisement

ОТВОРЕНО ПИСМО
от Анастас Барбов

Уважаеми г-н Мелемов,

В мое заявление до Вас поставих въпроса за едно Ваше обещание при освещаването на параклиса „Св. св. Кирил и Методий“, на който присъстваха много миряни от селото и гости – Тодор Батков и съпругата му, брат му Мартин, Данчо Киряков и други представители на властта. Обещание относно асфалтирането на пътя Устово – Левочево от отклонката от главния път, както и на черния път от 500 метра по пътя Левочево – Пампорово. Нарочно поставих въпроса пред всички тях. Публично, г-н Мелемов, поехте ангажимента, че ще направите ремонта. Благодарих Ви за дарението, направено за параклиса – тротоарни плочки и кашпи. Много от посетителите на параклиса, г-н Мелемов, питат обаче защо кашпите нямат цветя.

Във Вашия отговор до мен пишете, че Община Смолян ще предприеме необходимите мерки относно ремонта и асфалтирането на общинския път в отсечката от главния път до Левочево. Но в него липсва конкретика. Зададох Ви въпроса: Кога ще започне асфалтирането на пътя? Моите съселяни казват, че Вие ни препращате в „неизвестното светло бъдеще“. Затова Ви моля да конкретизирате кога започва асфалтирането. Впрочем, аз се надявам, г-н Мелемов, че ще изпълните този Ваш ангажимент и още преди събора в Левочево ремонтът ще започне.

Надявам се на един удовлетворителен отговор на моето отворено писмо, което да успокои обществото. Един от будните граждани на селото се консултира с мен за начина, по който може да бъде организиран граждански протест, при това законосъобразен със затварянето на пътя Смолян – Рожен – Пловдив.
От другия Ви ангажимент, г-н Мелемов, Ви освобождавам. Джуди Халваджиян, с когото контактувам, пое ангажимент да осигури два билборда с лика на Милен Цветков на входовете на Левочево откъм Пампорово и Смолян. А за поставянето им поемам нещата в свои ръце.

Анастас Барбов
15 юни 2020 год.
гр. Смолян

Advertisement

ЕДИН КОМЕНТАР

  1. Г-н Барбов, ще се възползвам от темата за да ПРИПОМНЯ на г-н кмета Мелемов, че и пътя за с.Писаница и с.Хасовица, за който също ЗАПЛАЩАМЕ ВИНЕТНИ ТАКСИ е в окаяно състояние дупка до дупка. Ако не се вземе сериозно отношение по проблема всички ние, които ПЛАЩАМЕ ВИНЕТКИ за да стигнем до селата ще се присъединим към евентуален протест.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ!
Close
Back to top button