ГОРЕЩА ТЕМАНА ФОКУС

Кметът Николай Мелемов: Няма никаква драма с коронавируса в Смолян

„Няма никаква драма“. Това заяви кметът на кметът на Смолян Николай Мелемов в сутрешния блок на БНТ по повод обявените 60 положителни проби за Covid-19 за последните 24 часа. 57 от тях са от завода за автомобилни части в града.

„Трябва да свикваме, така ще е. Иска се повече дисциплина и спазване на мерки, иначе няма нищо драматично в цялата ситуация.“ – добави той.

Според кмета няма да има повече мерки във връзка с обявеното огнище в завода. Мерките са достатъчни, не можем да учудим света с нови мерки, трябва да се спазва дистанция и да се прави дезинфекция.“ – заяви Мелемов. Според него, ако се тестват 100%, както е в завода за авточасти, и в другите градове ще излязат подобни случаи.

Advertisement

2 КОМЕНТАРА

  1. Тя държавата приключи герб си държат на опорните точки, всичко е стабилно хахаххха

  2. Г-н Мелемов, след като ,,няма нищо драматично” ЗАЩО се наложи за 100 души заразени от началото на пандемията в цялата страна два месеца да не работим и да ползваме НЕплатен отпуск? Някои от нас вече са съкратени и без работа… Как я мислите? Последно има ли драма или няма? Или когато умират хора за вас това ,,не е драма”?…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close