НОВИНИПолитика

Кметът на Мадан: Аз винаги съм завиждал благородно на община Баните

Ако изберете Ферад Емин, ще направя всичко възможно заедно с него да реализираме програмата му, обеща кметът на Ардино Изет Шабан

На 28 февруари в Баните ще се проведат извънредни избори за кмет на общината. Изборът ще е между трима кандидати – Ферад Емин от ДПС, Павлин Белчев от ГЕРБ и Диана Фиданова от „Републиканци за България“.

Въпреки мразовитото време днес кандидатът на ДПС се срещна с жители на село Гълъбово. Предизборната среща се проведе на открито на обяд заради въведените противоепидемични мерки. В Гълъбово, за да подкрепят Емин, пристигнаха кметовете на съседните общини Мадан и Ардино – Фахри Молайсенов и Изет Шабан, както и депутатите от Кърджали и Смолян Адлен Шевкет и Хайри Садъков.

„Всички даваме примери съседни общини. Като минат изборите, от утре почваме да говорим. В Ардино е асфалтирано, в Мадан е асфалтирано. Изброяваме съседните общини, които са под ръководството на ДПС, но това го правим след като минат изборите. Дайте да управляваме заедно!“ – призова гълъбовци Ферад Емин. Той отново припомни основния си приоритет – грижата за хората и пое ангажимент в общинския бюджет да заложи средства, за да бъдат обхванати на 100% уязвимите групи от населението. „80% от нашето население е застаряващо. И трябва някой да се грижи за него. Има доста самотни, които живеят сами в къщите си. Една голяма част от хората не попадат в критериите да получат грижа и топъл обяд.“ – припомни кандидатът на ДПС.

„Сега е моментът на Гълъбово. Вие сте на такова местоположение, че можем да отворим и към Ардино, и към Дяволския мост. През следващите години насоките за кандидатстване вече са съвсем различни. Няма да бъдат както сега – на парчета, а съвместно с други общини.“ – подчерта Ферад Емин.

Ферад Емин

„Ние с Баните можем да направим много неща. Заедно можем да привлечем инвестиции. Всички около Баните са общини, управлявани от ДПС. Виждате и резултатите. ДПС е единствената партия в България, която се грижи за малките населени места. От 30 години правим избори. Имаме история, не сме от вчера. И 30 години ДПС е фактор в политическия живот на нашата страна. Ние, когато кажем нещо, когато обещаем нещо, го правим. И ако изберете Ферад, ще направя всичко възможно заедно с него да реализираме програмата му.“ – каза кметът на Ардино Изет Шабан.

„Аз винаги съм завиждал благородно на община Баните като кмет на съседна община. Защото Баните има уникални дадености, надморска височина от 400 до 2000 метра, където могат да се направят много добри ски писти, уникална термална вода. Въпреки че според мен много се е закъсняло. Това трябваше да се случи много по-отдавана. Не правете така, че да губите повече време, защото времето е ценно. След година-две, пет и десет, ще е съвсем различно. Може би няма да има и достатъчно хора тук.“ – заяви кметът на Мадан Фахри Молайсенов.

„Общините в региона, управлявани от ДПС, в момента са в ситуация на ускорен растеж и развитие. Но трябва да включим и община Баните, за да върви целият регион в тази посока.“ – добави и депутатът Хайри Садъков. За неговата колежка от Кърджали Адлен Шевкет Ферад Емин в годините, в които е бил зам.-кмет, се е доказал, че е човек, който може, знае, и има ухо за човешките молби.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Advertisement

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Back to top button
Close